De winkelwagen is leeg

Wat hebben we een aantal goede dagen gehad in evenementenhal Hardenberg afgelopen weekend! Het was gezellig druk. Volgens de laatste mail zijn er 6.443 bezoekers naar de crea beurs gekomen. Super! Toch kreeg ik deze week van meerdere mensen te horen dat ze niet zijn geweest en dat ze graag onze producten hadden willen zien of een workshop hadden willen volgen. vandaar dus deze blog, voor een kleine sfeerimpressie van het afgelopen weekend.

 

 ceadagen hardenberg1 2016 klein

Als eerste natuurlijk een foto van de kramen. Aan de linkerkant alle kado-en woonaccessoires en aan de rechterkant de kraam voor de workshops. Het is zo ontzettend gaaf om alle producten zo bij elkaar te zien. Ik had van te voren wel bedacht waar wat moest komen te staan en hoe alles het beste tot zijn recht zou komen, maar als het dan ook staat...ja ik was best trots op mezelf! :) 

creaweekend hardenbergklein7 2016 creabeurs hardenberg9 2016 creaweekend hardenberg8 2016  

Sinds kort kun je bij Apartkadootje ook DIY pakketjes en basismaterialen kopen. Denk aan sjabloon folie, rakels, lijmspray etc. Waar ik ook erg trots op ben is de nieuwe herpositioneerbare kleeflagen voor je snijmat. Veel bezoekers waren hier geinteresseerd in en enthousiast over. De eerste reacties van gebruikers zijn zeer positief. Kijk in de webshop voor meer informatie en een instructiefilmpje. Superhandig en eenvoudig in gebruik.

kraam2 hardenberg 2016

Het lijkt nog ver weg, maar voordat je het weet is het december en staat de Sint voor de deur en de kerstboom in je huis. Dus een aantal mooie kado-en woonaccessoires voor deze feestdagen konden natuurlijk niet ontbreken bij onze stand. 

creabeurs hardenberg3 2016klein creabeurs hardenberg5 2016klein creadagen hardenberg 2016klein creaweekend hardenberg2 2016klein

ZIjn ze niet ontzettend mooi? Stoere huisjes in natuurlijke tinten zoals taupe en wit. Sfeervol in je kersthuis. Helaas heb ik geen foto's gemaakt van de sint huisjes, maar binnenkort zijn ze verkrijgbaar in de webshop. De landelijke broodplanken waren ook erg in trek tijdens de beurs. Gemaakt van gebruikt hout en afgewerkt met een stoer touw, maakt dat deze borden een vintage look hebben. En dat er hier en daar een spijkergaatje zit en een deukje en een krasje maakt ze alleen maar mooier en meer uniek. Geen dertien in dozijn en daar hou ik van!

Tenslotte de workshops. Jeetje..wat hebben we het daar druk mee gehad. Heel leuk om allerlei enthousiaste, creatieve  mensen te ontmoeten. Deelnemers konden kiezen uit twee workshops. Het maken van landelijke pompoenen van stof of het maken van een egeltje van natuurlijk materiaal.

workshop8 hardenberg 2016

Hier en aantal foto's van de creatievelingen. Ik vond het zo ontzettend leuk en nogmaals aan alle deelnemers...bedankt voor het volgen van onze workshops en de humor en gezelligheid!

workshop7 hardenberg 2016 workshop5 hardenberg 2016 workshop4 hardenberg 2016klein


workshop hardenberg 2016klein workshop2 hardenberg 2016klein

Over workshop gesproken. De najaars-en kerstworkshops staan online op de website en de facebook pagina. Kijk gerust en meld je aan om een keer gezellig mee te doen! Je kunt met een groep komen of aansluiten bij andere enthousiaste deelnemers. Zou je graag op een andere datum willen komen dan de geplande, neem dan vooral contact met mij op. Samen komen we er dan vast wel uit. Mogelijkheden genoeg om er een gezellige middag en/of avond van te maken. 

Al met al een geslaagde beurs voor Apartkadootje. Ik heb besloten om deze week, naast het werken, niet al te veel te doen. Lekker op de bank, kleedje over, beetje zappen, kindjes knuffelen, katjes aaien en bijkomen van alle dukte en indrukken. Lekker!!! Volgende week weer wat meer actie. O, de volgende beurs is trouwens ook gepland...de hand hobby creadagen in Assen in februari 2017. Misschien zie ik jullie daar, gezellig!

Liefs Jaschenka