De winkelwagen is leeg
Blog Apartkadootje
Lees mijn laatste nieuwtjes

Vandaag extra aandacht voor de mooie, handgemaakte en unieke accessoires van Apartkadootje die de kinderkamer nog leuker en gezelliger maken. Persoonlijk hou ik niet zo van

felle kleuren. Nu ik er zo over nadenk eigenlijk nergens mee. Niet in ons huis, niet in de tuin en eigenlijk ook niet in de kinderkamers. De basis van de kamertjes zijn zacht van kleur. Ik heb hier wit, grijs en taupe tinten gebruikt. Nu klinkt dit natuurlijk erg saai voor een kinderkamer, en dat zou het ook zijn, maar door de aankleding, knuffels, schilderijtjes, lampjes etc. wordt het toch nog een bont geheel. En dat is natuurlijk ook prima. Kindjes houden van kleurtjes en daar ga ik als mama natuurlijk wel in mee. Al probeer ik ze soms een beetje te beinvloeden en te sturen als er spulletjes gekocht worden. Vaak kom ik dan met een schattig wit beertje aan, waarnaar mijn dochter dan kijkt met een blik van, mama je hebt toch ook geen smaak en kiest dan vervolgens voor een hele roze aap. Zooo jammer, maar goed smaken verschillen.

Gelukkig ben ik degene die de producten maakt en kan ik zelf bepalen welke kleuren ik gebruik. :) Dit zijn dus meestal ook de natuurlijke tinten. Natuurlijk kun je altijd aangeven in welke kleuren jij je product wilt en deze worden dan op maat gemaakt zodat het helemaal naar je zin is. De producten in de webshop zijn dan ook voorbeelden, maar mogelijkheden genoeg. Geef gerust je wensen door bij je bestelling!

Goed, dat is dat. Nu een aantal foto's ter inspiratie.  

wandbord slaap kindje slaapt
Allereerst een superlief wandbord. Wat is er fijner voor je kindje dan een liedje zingen met papa en mama voor het slapen gaan! Dit wandbord is voorzien van het welbekende "slaap kindje slaap" en maakt het naar bed gaan leuker voor de kleine meid of stoere vent. Hang het bord aan de muur of zet het op de kast. Een mooie, landelijke sfeermaker op de kinderkamer. 
schaapje lavendelt
Hoe cute is dit lieve schaapje! Ik wordt er in elk geval elke keer weer vrolijk van. Dit schaapje is 30 cm hoog en is geschildert in zachte lavendeltinten. Een superleuke accessoire op de kinderkamer. 

Ik hou van natuurlijke materialen zoals hout, steen en jute. Jute geeft een product gelijk dat landelijke gevoel. Ik heb dan ook een aantal jute harten gemaakt die bedrukt kunnen worden met allerlei teksten. Dit maakt ze helemaal geschikt om als kadootje te geven bij bijvoorbeeld een geboorte of verjaardag. Geef je gewenste teksten door bij je bestelling en je krijgt een stoer hart speciaal gemaakt naar jouw wensen. Superleuk toch? 
jute hart datum apartkadootje
Je wilt natuurlijk bijhouden hoe snel je kleintje groot wordt. Met de groeimeters van Apartkadootje is dit super simpel. In de webshop vind je bestaande ontwerpen, maar uiteraard kun je ook je eigen ontwerp bedenken waar het kind helemaal blij mee zal zijn. Auto's.vliegtuigen, paarden, hondjes, naam en datum allemaal heel goed te maken zodat het kado zeker in de smaak zal vallen. Een bijzondere eyecatcher en een dierbare herinnering voor later. 
groeimeters apartkadootjegroeimeter watchmegrow8 apartkadootje

Als laatste een mooi robuust hart gemaakt van gebruikt hout. Dit mooie landelijke wandbord maakt de (baby)kinderkamer helemaal af. In dit geval zijn de  tinten taupe, grijs en roze gebruikt. Dit geeft het hart een stoere, maar toch lieve uitstraling.  Leuk als kraam/geboortekado of gewoon als originele accessoire in de meidenkamer.

wandbord robuust hart pink apartkadootje

Vind je het leuk om nog meer voorbeelden te zien of om nog meer inspiratie op te doen? Kijk dan hier en hier.

Lieve groeten Jaschenka

 

 Heb je een idee over een blog? Laat het me weten.